Roborock H6/H7 Handheld Vacuum Cleaner Dust Bag & Holder Set, eldobható porzsák (12db) és rögzítőkeretElérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Kiegészítők
Robotporszívó kiegészítők
Eladó Roborockshop.hu

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Roborock H6/H7 Handheld Vacuum Cleaner Dust Bag & Holder Set, eldobható porzsák (12db) és rögzítőkereta következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Roborock H6/H7 Handheld Vacuum Cleaner Dust Bag & Holder Set, eldobható porzsák (12db) és rögzítőkeret
Robotporszívó kiegészítők

Roborock H6/H7 Handheld Vacuum Cleaner Dust Bag & Holder Set, eldobható porzsák (12db) és rögzítőkeret

14 990 Ft

Teljes Roborock H6/H7 Handheld Vacuum Cleaner Dust Bag & Holder Set, eldobható porzsák (12db) és rögzítőkeret termékleírás

Gyári eldobható porzsák Roborock H6 és H7 vezeték nélküli porszívókhoz. a csomag 12db eldobható porzsákot és 1db porzsáktartó keretet tartalmaz önzáró porzsák: A megtelt porzsák a fogantyújánál fogva eltávolítás közben záródik, megakadályozva a kosz szivárgását 560 ml-es nagy kapacitás Egyszerű karbantartás: Mivel a kosz a porzsákban marad, nincs szükség a portartály takarítására. Könnyen telepíthető: csak Roborock H6 és H7 modellekhez használható, a ciklonszűrő helyére rögzíthető keret segítségével.

A Roborockshop.hu webáruházban a robotporszívó kiegészítők kategóriából a Roborock H6/H7 Handheld Vacuum Cleaner Dust Bag & Holder Set, eldobható porzsák (12db) és rögzítőkeret) terméket 14 990 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Kiegészítők, Robotporszívó kiegészítők,

Ár

14 990 Ft

EAN

6970995783971

Gyakran ismételt kérdések a Roborock H6/H7 Handheld Vacuum Cleaner Dust Bag & Holder Set, eldobható porzsák (12db) és rögzítőkeret kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Roborock H6/H7 Handheld Vacuum Cleaner Dust Bag & Holder Set, eldobható porzsák (12db) és rögzítőkeret?

A Roborock H6/H7 Handheld Vacuum Cleaner Dust Bag & Holder Set, eldobható porzsák (12db) és rögzítőkeret terméket 14 990Ft-tól vásárolhatod meg a Roborockshop.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Roborock H6/H7 Handheld Vacuum Cleaner Dust Bag & Holder Set, eldobható porzsák (12db) és rögzítőkeret terméket?

A Roborock H6/H7 Handheld Vacuum Cleaner Dust Bag & Holder Set, eldobható porzsák (12db) és rögzítőkeret terméket például a Roborockshop.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Roborock H6/H7 Handheld Vacuum Cleaner Dust Bag & Holder Set, eldobható porzsák (12db) és rögzítőkeret raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Roborock H6/H7 Handheld Vacuum Cleaner Dust Bag & Holder Set, eldobható porzsák (12db) és rögzítőkeret Megnézheted a Roborockshop.hu oldalon.


❓ Mi a Roborock H6/H7 Handheld Vacuum Cleaner Dust Bag & Holder Set, eldobható porzsák (12db) és rögzítőkeretEAN kódja?

A Roborock H6/H7 Handheld Vacuum Cleaner Dust Bag & Holder Set, eldobható porzsák (12db) és rögzítőkeret termék EAN kódja: 6970995783971